18:02, sob, 27. Jul

Aktivne počitnice za mlade tudi v Rušah





V Dnevnem centru za otroke in mladostnike Centra za socialno delo (CSD) Ruše v času poletnih počitnic pripravljajo številne dejavnosti.

V ponedeljek, 27. junija bo med 9. in 13. uro na športnem igrišču v Bezeni potekal tradicionalni medgeneracijski piknik.

V torek, sredo in četrtek (od 28. do 30. junija) bodo najmlajši med 9:30 in 13. uro lahko čofotali v ruškem bazenu. Zbirno mesto je pred bazenom, potrebne so kopalke in brisača.

V petek, 1. julija bo med 9. in 12. uro v prostorih dnevnega centra potekal Medgeneracijski turnir v pikadu.

Mladi si bodo v sklopu organiziranih počitnic lahko ogledali tudi mariborski Akvarij in terarij. V ponedeljek, 4. julija se bodo ob 11. uri zbrali v dnevnem centru; pijača in malica iz nahrbtnika.

V torek, 5. julija pa se bodo otroci in mladostniki preizkusili tudi v športnem plezanju.

Konec meseca julija – v četrtek, 28. julija si bodo ob 11. uri ogledali zanimive pojave – obiskali bodo namreč Center eksperimentov Maribor.

Poletne počitnice 2016-page0001 (1)

Vse od 6. julija pa do 31. avgusta bodo vsak dan med 8. in 14. uro v organizaciji dnevnega centra CSD Ruše potekale tudi športne in družabne igre, ter ustvarjalne delavnice. V  času počitnic bodo vsak dan organizirali tudi dežurstvo za učence s slabšimi ocenami.

Druge novice

Dodaj odgovor

Prosimo izpolnite preden nadaljujete! *

S klikom na gumb "Objavi komentar" se strinjate s pravili komentiranja.