19:22, petek, 27.09.2024
Maribor

ŽRK Branik do novega generalnega sponzorja

|

Rokometašice Branika so po skoraj 20ih letih dobile novega generalnega spoznorja, zato so spremenili tudi ime kluba. Odslej velja Ženski rokometni klub DP Logik Branik.

Spremenjena prometna ureditev ob dnevu spomina na mrtve

|

Ob dnevu spomina na mrtve pričakujemo zgostitev prometa na območju pokopališč Pobrežje, Dobrava, Limbuš in Gorca (Malečnik), zato v soboto, 31. 10. 2015, in v nedeljo, 1. 11. 2015, v sodelovanju z Mestno občino Maribor uvajamo začasne spremembe prometnega režima.

Abonma komedij amaterskih gledališki skupin v Črnečah

|

Kulturno društvo Črneče vabi vse, ki se radi sprostite in nasmejete ob dobri komediji, da se vključite v ABONMA KOMEDIJ AMATRESKIH GLEDALIŠKIH SKUPIN, ki bodo izvedene v dvorani gasilskega doma Črneče, ob nedeljah, od novembra 2015 do aprila 2016.

Policisti napovedali stavko, vodstvo pa opozarja na varnost

Predstavniki Policijskega sindikata Slovenije so včeraj napovedali stavko zaposlenih v policiji in na Ministrstvu za notranje zadeve. Če z vlado ne bodo sklenili dogovora o izvršitvi danih zavez, bodo začeli stavkati 18. novembra. Predstavniki vodstva policije pa opozarjajo, da stavka ne sme povzročiti zmanjšanja varnosti v migrantski krizi.

V Šentilju kmalu začasna železniška postaja

|

Ker naj bi prebežniki v Šentilju precej masovno pešačili skozi naselje, so se predstavniki Občine Šentilj s predstavniki Slovenskih železnic dogovorili, da naj bi v največ treh delovnih dneh uredili novo, začasno železniško postajo, ki bi bila bližje namestitvenemu centru (ob starem mejnem prehodu). Župan Štefan Žvab meni, da bodo tako razbremenili promet na cestah.

Občinski informator 482 (28.10.2015)

|

Tokrat v Občinskem informatorju: – Staršem otrok OŠ in vrtca Ruše možnost odpisa dolgov – 1. kongres projekta Epruvetka: Darovanje organov in tkiv – Zagorelo naj bi v občini Ruše