5:38, petek, 27.09.2024
Maribor

NSi z novo pisarno v središču Maribora

Stranka NSi je danes odprla novo pisarno v središču Maribora. Medtem ko je prej imela sedež v mestni četrti Nova vas, bo odslej s prostori v Centru po besedah predsednice stranke Ljudmile Novak lahko še bolj uresničevala svoje geslo Blizu ljudem. “Želimo prisluhniti ljudem in jim po naših močeh pomagati reševati njihove probleme,” je dejala.

Mestno gledališče Ptuj praznuje 20 let

|

Ta petek bodo proslavili 20-letnico delovanja mestnega gledališča Ptuj. Ob 19.30 bo na sporedu svečana predstava Wilhelma Reicha – Govor malemu človeku.

Ustavljen postopek prodaje Marifarma

Komisija za vodenje postopka prodaje mariborske farmacevtske družbe Marifarm predlaga svetu ustanoviteljev Mariborskih lekarn ustavitev postopka prodaje tega podjetja. Potencialni kupec namreč do postavljenega roka ni izpolnil zahtevanih pogojev.

Občinski informator 530 (22.2.2016)

|

Tokrat v Občinskem informatorju: – Seja upravnega odbora Univerze v Mariboru prerasla v napad na medije – Na Ptuju odprli coworking prostor – Romeo in Julija v Rušah

“Pomladna pesem treh dolin”

V soboto 5. marca vas člani Društva za kulturo in druženje Vuzenica vabijo na glasbeno obarvan večer, na “Pomladno pesem treh dolin”, s pričetkom ob 18.00, v Modri dvorani.