17:29, torek, 01.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

15 tisoč EUR kazni in dve tekmi brez navijačev na južni tribuni

Nogometna zveza Slovenije je v začetku tedna uvedla disciplinski postopek zoper NK Maribor zaradi navijaških izgredov med in po tekmi 31. kroga med Mariborom in Luko Koper, disciplinski sodnik NZS Roman Rogelj pa je danes Mariborčane kaznoval z dvema tekmama brez prisotnosti navijačev na južni tribuni, plačati pa bodo morali še 15 tisoč evrov.

V Mariboru glede linije v Düsseldorf še niso vrgli puške v koruzo

Z mariborskega letališča bi moralo danes v nemški Düsseldorf poleteti prvo letalo družbe Express Airways, a se to ni zgodilo, saj še nimajo veljavnega spričevala. Direktor Aerodroma Maribor Ladimir Brolih kljub temu še ni vrgel puške v koruzo in od prevoznika pričakuje, da bo izpolnil svoje obveznosti.

Kresovali bodo tudi na Muti

|

V soboto 30. aprila, bodo na Muti priredili tradicionalno kresovanje z baklado in postavljanjem majskega drevesa.

Mariborski parki so zaradi polomljenih vej zaprti

||||

Iz podjetja Snaga so sporočili, da so si po včerajšnjem celodnevnem sneženju, danes ogledali razsežnosti posledic, ki jih je netipično vreme za ta letni čas pustilo v vseh parkih v mestu.

Na mariborski univerzi pišejo pisma

|

Dogajanje na mariborski univerzi bo začel spremljati rek, da papir vse prenese. Od odprtih pisem do podajanja žogice, kdo bo s kom boljše obračunal. Tokrat sta si v lase skočila predsednica Visokošolskega sindikata Univerze v Mariboru, Marija Javornik Krečič in rektor UM, Igor Tičar.