5:38, petek, 27.09.2024
Maribor

Bodoči doktorji strateškega komunikacijskega managementa na obisku

|||

Študenti doktorskega študijskega programa Strateški komunikacijski management so danes obiskali Agencijo za spremljanje in analizo medijev Press Clipping, studio regionalne televizije BK TV in informacijsko podjetje IT – TIM. Bodoči doktorji strateškega komunikacijskega managementa so najprej obiskali podjetje Press Clipping, kjer jim je direktorica podjetja Tatjana Novak na kratko predstavila osnovne storitve podjetja. Vodja clipping oddelka […]

Popravek napovedi v OI 660

Ker smo v oddaji Občinski informator 660  iz dne 9.1.2017 naredili napako pri pravilnem navajanju datuma Občinskega praznika občine Ruše, objavljamo popravek.

Dialog – Uroš Razpet (video)

Uroš Razpet, podjetnik, arhitekt in župan Občine Ruše, je bil v Dialogu tako razigran, da si je “izposodil klapo”. S Špelo Žerjal pa sta se pogovarjala tudi o resnih, pohorskih zgodbah ter (pre)malo povezovanja. Preverite!

POZOR: Izredne razmere na cestah

Zaradi obilnih snežnih padavin so se po opodlnevu razmere na cestah na območju PU Maribor izrazito poslabšale. Samo v zadnji uri so policisti obravnavali deset prometnih nesreč, čeprav se jih je dejansko zgodilo še več.

V Mariboru širijo plačljivo parkirno cono

|

Prihodnji ponedeljek, 16. januarja, bodo v Mariboru vzpostavili režim obveznega plačevanja parkirnine v mestu. Na občini kot enega izmed razlogov navajajo večje možnosti za prosto parkiranje za stanovalce. 

V Njivercah gorela piščančja farma (dopolnjeno)

Policisti so sporočili, da je v naselju Njiverce v občini Kidričevo danes okoli šeste ure zjutraj prišlo do požara v zgornji etaži prazne piščančje farme. Etaža in ostrešje objekta sta zgorela v celoti, gasilsko posredovanje pa naj bi še potekalo.

Akcija “Šolar na smuči” tudi na Mariborskem Pohorju

To nedeljo se bo na Krvavcu pričela vseslovenska akcija “Šolar na smuči”, ki je tudi letos namenjena smučarskemu ozaveščanju šolskih otrok. Na Mariborskem Pohorju bo otvoritev akcije v torek, 17. januarja. Akcija, Šolar na smuči, je slovenski projekt smučarskega ozaveščanja šolskih otrok. Kot so zapisali na spletni strani RTC Kravevc, je akcija nastala s ciljem popularizacije […]

Ko je dobro predobro

Pa je za nami Zlata lisica, katero žal nisem spremljala v živo ampak v službi preko pametnega telefona. Na hitro priletim do mojega mini ekrana, ker sem vmes preračunala kdaj štarta Ilka. Pride v cilj 13. Bravo kraužlbauc odlično si peljala. In potem čustveni trenutki, ko štarta Tina. Bo šla na polno? Bo plesala? Delala […]

Pomagajte najti voznika črnega BMW, ki je drvel v Mariboru

Mariborski policisti želijo zbrati čim več podrobnosti o neprimerni torkovi vožnji voznika črnega BMW, ki so mu začeli slediti na Fochevi ulici v Mariboru, prijeli pa so ga v naselju Metava. Za informacije prosijo vse priče in še zlasti tiste, ki so bili ogroženi zaradi voznikovega ravnanja.