15:21, torek, 01.10.2024
Maribor
Maribor
Current weather

Urologi odhajajo, predstojnik se ne čuti krivega

|

Potem ko so štirje urologi UKC Maribor podali odpoved delovnega razmerja, so danes na novinarski konferenci v UKC Maribor pojasnili, da je šlo verjetno za težave v komunikaciji s predstojnikom oddelka Dejanom Bratušo. Sam pravi, da se ne čuti krivega, strokovna direktorica Darja Arko pa, da ga podpira.

Občinski informator 662 (13.1.2017)

Tokrat v Občinskem informatorju: – Magna prihaja v Slovenijo – Delavska hranilnica preverja politični izpostavljenost – Mariborski zdravstveni dom lani posloval pozitivno – Tradicionalno srečanje podjetnikov na Muti

VIDEO: Destinacija polna presenečenj

53. Zlata lisica je letos zagotovo bila ena bolj čustvenih. Slovo Tine Maze in uspehi slovenskih smučark niso nikogar pustili ravnodušnega. Na račun tekmovanja je v Maribor prišlo tudi veliko turistov, zlata lisica pa je zagotovo pomagala tudi pri promociji kraja.

Marčič uspešno prestal operacijo v Buenos Airesu

|

Edini slovenski udeleženost slovitega relija Dakar Simon Marčič je v Buenos Airesu uspešno prestal operacijo odprtega zloma golenice in se v torek vrača v Slovenijo. Kot pravi, ga bolj kot poškodba boli srce, saj ni mogel končati tekmovanja, zato je z mislimi že pri naslednjem Dakarju 2018.

20 prijav za direktorja CEZAMa

|

Na Občino Ruše je prispelo kar 20 prijav na razpis za delovno mesto direktorja Javnega zavoda CEZAM. Od teh, jih je 19 prispelo pravočasno, ena prepozno. Prvih 19 bodo predvidoma še ta teden obravnavali člani Komisije za mandatna vprašanja in imenovanja (KMVI).

V ekipi Ilke Štuhec potrdili odtujitev smučarske opreme s strani Fliska

|

V ekipi Ilke Štuhec so se odzvali na spor z Mojmirjem Fliskom, ki je kot zunanji sodelavec bil zadolžen za obdelavo in razvoj stranskega dela smuči. V ekipi so pojasnili svoje mnenje o celotnem zapletu in upajo, da bodo privedli to zadevo do njenega medijskega konca in da se bodo lahko ponovno posvetili Ilkinemu smučanju.