6:05, torek, 01.10.2024
Maribor

Derbi med Mariborom in Olimpijo je že razprodan

Vodstvo mariborskega prvoligaša je danes sporočilo, da so ob 12.12 uri prodali zadnje vstopnice za sobotni derbi Prve lige Telekom Slovenije, ko bo ob 20. uri v Ljudskem vrtu gostovala Olimpija. Na prvi tekmi spomladanskega dela sezone bo na tribunah 12.000 gledalcev.

Na Zvezi prijateljev mladine Maribor iščejo prostovoljce

|

Na Zvezi prijateljev mladine Maribor (ZPM) iščejo prostovoljce, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri dejavnostih in programih za spodbujanje ustvarjalnosti in dejavnega preživljanja prostega časa otrok in mladostnikov. To brez prostovoljcev ni možno, so zapisali na ZPM, zato vsako leto objavijo razpis.

Moški umrl v požaru

Mariborski policisti so sporočili, da so danes ob 8.15 na interventno telefonsko številko policije 113 prejeli obvestilo, da je v vasi Grabe v Središču ob Dravi prišlo do požara v poljski kuhinji. 84 – letni moški zaradi opeklin umrl. 

Ovadbe zaradi najema hrvaških anesteziologov v Mariboru

|

Kot poročajo nekateri mediji so policisti skoraj leto dni po začetku sodelovanja UKC Maribor z reškimi anesteziologi, spisali kazenske ovadbe zoper tri fizične osebe. Reški anesteziologi so zaradi pomanjkanja domačih ob koncih tednov prihajali pomagat v Maribor. Policisti so kazenske ovadbe že predali specializiranemu državnemu tožilstvu.

Športnik mesta Maribor

|||

Lukna. Ponedeljek ob 20.00. Všečno, zelo všečno je bilo to. Prireditev je bila prijetna, zanimiva, pestra in predvsem za nekatere športnike veliko presenečenje. Ste zamudili kako sta nas zabavala Klemen Kosi in 6pack Čukur?