3:33, torek, 01.10.2024
Maribor

Alja Predan odstopila zaradi spremenjenih odnosov v zadnjem letu dni

||

Alja Predan je odstopila z mesta umetniške direktorice Borštnikovega srečanja zaradi, kot je dejala v današnji izjavi za medije, spremenjenih razmer, v katerih deluje festival v zadnjem letu dni. V SNG Maribor pravijo, da so vedno dobro sodelovali, glede raznih namigov v medijih pa pravijo, da se jim pripisuje večji vpliv, kot ga dejansko imajo.

Petrušičeva zmagala v Mariboru, Trajkovič srebrn

|||

Drugi in hkrati zadnji dan svetovnega pokala v taekwondoju v Mariboru so na osem borilnih prostorov stopili člani. V slovenski reprezentanci se je najvišje zavihtela Ljubljančanka Ana Petrušič in zmagala med borkami do 49 kg. Domačin Ivan Trajkovič je med borci do 87 kilogramov osvojil drugo mesto, Franka Anić (do 73 kg) pa je bila […]

S cigaretnim ogorkom uničili dom

Vzrok za polnočni požar na Redečem bregu v Lovrencu na Pohorju je bila malomarnost. Ogenj, ki je uničil zgornjo etažo hišo, je zanetil cigaretni ogorek.

Občinski informator 680 (24.2.2017)

Tokrat v Občinskem informatorju: – Novi direktor Nigrada odpustil 9 delavcev – EKO prehrana za študente – V Stojncih pustni zmaj – Tradicionalno otroško pustovanje

Dialog – Andreja Kračun (video)

|

Ali v Ameriki vedo, kje je Slovenija? Vedo celo, da obstaja Maribor. V Dialogu z Andrejo Kračun smo izvedeli katere mariborske zgodbe so spoznali “čez lužo”, seveda pa smo veliko povedali tudi o dobrodelnosti in lepotah na domačih tleh.