1:28, torek, 01.10.2024
Maribor

VIDEO: Tavares: “Maribor bo zmagal!”

Nov teden se je začel z odštevanjem do pokalnega derbija. Pred nadaljevanjem boja za naslov prvaka bomo v sredo v Ljudskem vrtu dobili odgovor o finalistu pokalnega tekmovanja. Pred tem pa sta na današnji novinarski konferenci, tako trener Darko Milanić kot tudi kapetan ekipe NK Maribor Marcos Tavares, bila polna optimizma in napovedala zmago vijoličastih.

V Mariboru in Lendavi Banka povezovanj

|

V okviru projekta Delat grem!, ki ga vodi Mladinski kulturni center (MKC) Maribor, je zaživela Banka povezovanj, namenjena spodbujanju in spoznavanju projektnega in mladinskega dela. Mladim želijo s tem pomagati pri uresničevanju svojih idej in iskanju zaposlitve.

Začasno opustili sistematični nadzor na mejah

Na mejnih prehodih s Hrvaško so danes čakalne dobe le še za tovorni promet, pa še to le za vstop v Slovenijo. Kot so pojasnili na Prometno-informacijskem centru za državne ceste, je to običajen pojav ob ponedeljkih zjutraj, saj je tovornjakom konec tedna prepovedana vožnja. Osebna vozila tekoče prehajajo mejo.

Motorist umrl zaradi pijanega voznika

Mariborski policisti so sporočili, da je do včerajšnje prometne nesreče na Fali prišlo zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo. 26-letni voznik avtomobila je nato izgubil oblast nad vozilom in trčil v 50-letnega motorista.

Občinski informator 698 (7.4.2017)

Tokrat v občinskem informatorju: Beba Ščap v 24 urah 66 krat na Kalvarijo Mariborska občina v sodelovanje z ruskim mestom Orel Na Ptuju proti 18 mesečni zapori mostu