19:19, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Pred Trajkovićem na Grand Prixu le Rus Larin

S prvo tekmo Velikih nagrad, ki jo organizirajo v Rusiji, se začenja drugi del letošnje sezone. V Moskvi, kjer poteka prvi Grand Prix turnir ima Ivan Trajković status drugega nosilca. V vlogi prvega je Rus Vladislav Larin, tretji po osvojenih točkah je v Rusiji Anglež Mahama Cho.

Delavci Nigrada župana Fištravca kličejo “na zagovor”

Potem ko je mariborsko sodišče zavrnilo vpis nedavno imenovanega novega v.d. direktorja Nigrada Matjaža Krevlja, ki tako ni postal zakoniti zastopnik omenjenega komunalnega podjetja, je sindikalistom ter svetu delavcev očitno prekipelo. Sklicujejo zbor delavcev, kjer bo glavna točka “trenutno brezvladje v družbi“.

Za Magno naj bi padli štirje hektarji gozda

||

V Hočah so sinoči na javni obravnavi predstavili novi predlog Občinskega prostorskega načrta, ki predvideva, da bi za prvo fazo gradnje Magne “žrtvovali” štiri hektarje rogoškega gozda. Pristojni so pojasnili, da je to edina možnost, krajani in predstavniki iniciative Rešimo Rogoški gozd pa so razočarani. Predvsem nad državo.

Povozil pešča do smrti in pobegnil

Sinoči, ob 21.35 se je na štajerski avtocesti izven naselja Šentilj zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 34-letni pešec, ki je hodil po voznem pasu avtoceste.

Občinski informator 742 (27.7.2017)

Tokrat v Občinskem informatorju: -V Mariboru z novo vadbo Onman Fit -S kolesi že 13 – tič na morje -Hokejisti na pripravah v Mariboru -Turnir v odbojki za Pokal Ruš