17:20, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Fištravec pozdravlja prihod Magne

||||

Kot smo že poročali je zdaj tudi uradno “konec” ovir za projekt Magna.  Mariborski župan Andrej Fištravec pa po izteku roka za pritožbe na okoljevarstveno soglasje Arsa za projekt Magne v občini Hoče-Slivnica pričakuje, da bo Magna Steyr sedež slovenskega podjetja v kratkem prenesla iz Ljubljane v regijo investicije. 

VIDEO: Tavares: “Zdaj je čas, da zmagamo”

Mariborčane čaka tekma s prvim letošnjim evropskim tekmecem v ligi prvakov. To bo v skupini E moskovski Spartak, proti kateremu vijoličasti še niso igrali. Tekma bo jutri, v Ljudskem vrtu, s pričetkom ob 20.45. Vijoličasti napovedujejo borbo od prve minute.

Občinski informator 755 (11.9.2017)

Tokrat v Občinskem informatorju: – Minister Gašperšič in župan Fištravec obljubljata milijonske projekte za Maribor – Ruška nedelja že stoletja združuje generacije

Za prihod Magne v Hoče ni več ovir

|

Zdaj je uradno – ovir za projekt Mahgna v Hočah ni več. Tako sta danes zatrdila predsednik vlade Miro Cerar in minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek. Roki za pritožbe pa so potekli. Opolnoči se je dokončno iztekel rok za vložitev pritožb s strani tistih nevladnih okoljskih in drugih organizacij, ki jim je Agencija za okolje […]

To nedeljo bo Maribor ZZrolano mesto

To nedeljo, 17. septembra bo Maribor zopet ZZrolano mesto. Največja parada rolanja, ki bo tudi tokrat v okviru Evropskega tedna mobilnosti, bo s pričetkom ob 15. uri, s startom na Trgu svobode v Mariboru. Kot vsa leta doslej je dogodek tudi tokrat popolnoma brezplačen. V primeru dežja se dogodek prestavi na nedeljo 24. septembra.