15:15, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

8. Nočni tek na Kalvarijo

Zdrava zabava je že osmo leto zapored pripravila Nočni tek na Kalvarijo. Vsako leto se teka udeležijo tudi znani športniki in druge znane osebnosti.

Počivalšek s pooblastilom vlade za podpis pogodbe z Magno

Ministru za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravku Počivalšku je vlada prižgala zeleno luč za podpis pogodbe o izvedbi strateške investicije z investitorjem Magna Steyr ter Občino Hoče-Slivnica. Pogodba opredeljuje finančno podporo, ki jo bo država namenila Magni za investicijo, katere prva faza je vredna slabih 150 milijonov evrov.

VIDEO: Cesta zmage dobiva novo podobo

|

Pred več kot mesecem dni so pričeli z obnovo Ceste zmage, ki je stanovalce ulice tako rekoč razdelila na dva pola. Strasti so uspeli umiriti, ulica pa v teh dneh že dobiva novo podobo.

FOTO: Odbojkarice kluba Nova KBM Branik sprejel mariborski župan

||

Župan Mestne občine Maribor Andrej Fištravec je minuli torek sprejel odbojkarice kluba Nova KBM Branik. Zahvalil se jim je za odlične predstave, za trud in delo, ki ga vlagajo v odbojko predvsem pa, da bodo ob napornih treningih in državnem ter evropskem tekmovanju ostale zdrave.

VIDEO: Boris Popovič o problematiki na Štajerskem in Koroškem

Boris Popovič je v anketi dejal, da podpira gasilce pri stavki in da bi morala država spremeniti način razmišljanja. Preverite v videu. Po soočenju predsedniških kandidatov na BK TV smo vsem postavili 5 naslednjih vprašanj. Naštejte 3 stvari po katerih je Maribor boljši od Ljubljane! Ali podpirate gasilce pri njihovi stavki? Imenujte ukrep, ki ga […]