13:22, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

VIDEO: Tradicionalni Hanzekov večer na Smolniku

Na Smolniku so letos pripravili že 8., tradicionalni Hanzekov večer. V spomin na delo Ivana Bučaka (po domače Hanzeka), so pripravili fotografsko razstavo Marije Flis, domačinom poznane kot “foto Marija”, in razstavo glinenih skulptur Marjete Simonič. Krajani so uživali.

Občinski informator 789 (29.11.2017)

Tokrat v Občinskem informatorju: „Maribor ima priložnost“ z 18 projekti V LPR županu Fištravcu ne verjamejo Nacionalni posvet mladinskega sektorja

Ob 100 letnici delovanja v Elektru Maribor odprli Akademijo distribucije

||

Elektro Maribor je včeraj ob 100-letnici delovanja slavnostno otvoril Akademijo distribucije Elektro Maribor. Del akademije zajema zunanji vadbeni poligon za nadzemne in podzemne vode in naprave, del predavalnica, del pa spominska soba, kjer so zbrani eksponati in zapisi iz preteklih obdobij delovanja družbe.

Olimpija po remiju v Ljudskem vrtu v polfinale pokala

Nogometaši Maribora in Olimpije so na povratni tekmi četrtfinala slovenskega pokala v Ljudskem vrtu igrali neodločeno 1:1 (1:1). V polfinale se je tako uvrstil ljubljanski klub, ki je na prvi tekmi v Stožicah zmagal s 3:0. Že pred tem so si polfinale zagotovili Celjani, Goričani in Kidričani.