13:26, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Občinski informator 811 (22.1.2018)

Tokrat v Občinskem informatorju: – Bob leta 2017 poveljniku enot Teritorialne obrambe na mejnem prehodu Šentilj – Tudi Maribor z evropskimi sredstvi v razvoj urbanih inovativnih rešitev – Mariborski župan sprejel dobitnika medalj za umetnost v Parizu

Jutri ena večjih stavk javnega sektorja

Jutri je 12.05 napovedana ena največjih stavk v samostojni Sloveniji. Stavki se pridružuje 16 sindikatov javnega sektorja, ki od vlade zahtevajo ovrednotenje dela v okviru enotnega plačilnega sistema.

Šolar na smuči tudi na Mariborskem Pohorju

Smučarski center Mariborsko Pohorje v letošnji zimski sezoni znova sodeluje pri vseslovenski akciji Šolar na smuči. V tem tednu bo tako na Pohorju brezplačno smučalo blizu 400 šolarjev, v četrtek, 25. januarja, pa bosta otroke v našem smučarskem centru obiskala tudi ambasador akcije Jure Košir in vrhunska smučarka Ilka Štuhec.

VIDEO: Na Ptuju mnogi zgroženi nad bliskovitim posekom katalp

Da bodo na ptujski mestni tržnici drevesa padla, je bilo dejansko le vprašanje časa. Mestni svetniki so decembra potrdili proračun za letošnje leto, s tem pa tudi projekt prenove mestne tržnice. Drevesa so padla kljub nasprotovanju okoli 4500 meščanov. 

V Selnici ob Dravi zapora cest zaradi odjuge

|

Občina Selnica ob Dravi obvešča vse občanke in občane, da zaradi odjuge velja začasna omejitev tovornega prometa na vseh občinskih in gozdnih cestah na območju občine Selnica ob Dravi. Prepoved velja od 19. januarja 2018 do 26. aprila 2018.