11:21, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

VIDEO: Veliki možje v Hramu kulture

V Hramu kulture v Selnici ob Dravi so se poklonili Velikim možem, rojenim v začetku 19. stoletja. Med temi je seveda tudi France Prešeren, a ni bil edini. Velikim možem so se s pestrim in inovativnim kulturnim programom poklonili selniški osnovnošolci. Preverite v videu.

POSLOVNI MARIBOR – 37. oddaja (8.2.2018)

V oddaji smo predstavili uspešno poslovno zgodbo Hotela City Maribor, podjetja MS design in P&D Avto. Tudi tokrat pa imamo za vas še podjetniški nasvet Aljoše Huberja.

Bodoči študenti in dijaki danes in jutri na informativni dan

Srednje šole in fakultete so danes v znamenju informativnih dnevov, na katerih se bodo bodoči študenti in dijaki seznanili s srednješolskimi in študijskimi programi, ki jih zanimajo. Pri tem jim bodo pomagali kolegi iz študentskih organizacij in dijaške skupnosti. Za bodoče študente je na voljo 18.481 mest, za dijake 23.644.

NA GLAS – Skrb in odnos do živali (8.2.2018)

Tokrat smo se posvetili temi kako preprečiti neprimerno ravnanje z živalmi, kdo je sposoben biti lastnik psa, kako reagirati, če najdemo povoženo žival in še mnogo drugih vprašanj je bilo.

Tina Maze in Andrea Massi dobila naraščaj

Nekdanja slovenska alpska smučarka Tina Maze je rodila deklico. Po poročanju nekaterih medijev, je srečen dan za najboljšo slovensko smučarko vseh časov prišel nekoliko prej, kot so predvidevali zdravniki.