9:21, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Občinski informator 840 (30.3.2018)

Oglejte si Občinski informator 840: Mariborski svetniki potrdili nov način prodaje Farmadenta in nujnost obnove Koroške ceste Ob Glazerjevih dnevih o prelomnih odbobjih Tovarni dušika Ruše

VIDEO: Ljubezen do plesa jo pripelje do poklicne poti

Pogosto se v podjetništvu dogaja, da se začetki rojevajo iz neke lastne potrebe in ljubezni do hobijev. To potem preraste v delo, s katerim pomagajo reševati težave in potrebe svojih strank. Tako je bilo tudi pri Alji Urleb, ki je iz veselja do plesa ustanovila Plesno rekreacijski center Jam. 

NA GLAS: Razvoj gospodarstva v Mariboru (29.3.2018)

O razvoju gospodarstva in pomembnosti tujih vlagateljev in investicij v Mariboru smo govorili v tokratni oddaji Na glas. Izpostavili smo tudi vprašanje ali je morebiti gospodarstvo s strani ministrstva namerno ovirano.

Marcos Tavares praznuje svoj 34. rojstni dan

Danes ima 34. rojstni dan kapetan violičastih, Marcos Tavares. Odlični nogometaš je pred desetimi leti dobil priložnost, da se dokaže v vijoličastem dresu in danes je slovenski državljan, ki s svojo družino živi v Šentilju.

Ta konec tedna v Mariboru tekmujejo najboljše hokejistke sveta

|||

Risinje so pripravljene na domače svetovno prvenstvo, ki se bo pričelo ta konec tedna. Od sobote, 31. marca do petka 6. aprila, se bodo v Ledni dvorani Maribor vrstili dvoboji za naslov svetovnih prvakinj v hokeju na ledu za ženske divizije II v skupini A. Slovenke bodo merile moči s kolegicami iz Avstralije, Mehike, Nizozemske […]