9:19, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Simon Štrancar ne bo več direktor mariborske mestne uprave

|||

Simon Štrancar ne bo več direktor mariborske mestne uprave. Z Mestno občino Maribor so se dogovorili za sporazumno odpoved, funkcijo direktorja pa z jutrišnjim dnem začasno prevzema Mateja Cekič, do sedaj zaposlena na Uradu za finance in proračun na MO Maribor.

VIDEO: Po vrnitvi Zahoviča se v klubu lažje diha

||

Četudi smo na današnjem srečanju z novinarji v prostorih NK Maribora želeli izvedeti več, so bili z informacijami o stanju v klubu potem, ko se je po ukinitvi suspenza vanj lahko vrnil športni direktor Zlatko Zahovič, dokaj skopi. Trener Darko Milanič je povedal, da je njihov fokus usmerjen v jutrišnjo tekmo, vse ostalo pa “je […]

Mariborčani uspešni na Brainobrainfestu malih genijev

|

53 otrok iz Brainobrain Maribor je na vseslovenskem tekmovanju Brainobrainfest 2018 osvojilo 11 najvišjih (Champion) nagrad, 15 zlatih in 11 srebrnih medalj. Skupno 290 otrok iz vse Slovenije se je na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani pomerilo v hitrostnem računanju. Tudi Mariborčani so prikazali osupljive veščine.

Občinski informator 844 (9.4.2018)

V Občinskem informatorju 844: – Minister Gašperšič s kolesom po Dravski kolesarski poti – Preplastitev Tržaške ceste pod nadzorom ministra – Vrhunec Splita v Mariboru s koncertom Gibbonija – „Življenje je vrednota“ 

25. obletnica waldorfskega vrtca v Mariboru tudi v pomoč UP-orniku

|

Minilo je 25 let odkar je v Mariboru pričela delovati prva waldorfska vrtčevska skupina. Ob tej priložnosti to soboto, 14. aprila, v Waldorfskem vrtcu Studenček pripravljajo prvi Jurijev sejem. Oplemenitili so ga z dobrodelnostjo, v pomoč mariborskemu UP-orniku.

Zahoviču ukinili suspenz

Upravni odbor nogometnega kluba Maribor je na včerajšnji večerni seji ukinil suspenz športnemu direktorju Zlatku Zahoviču. Ostalih dogovorov klub ne bo komentiral. Suspenz Nogometne zveze Slovenije ob tem ostaja, saj je disciplinski sodnik po spornih Zahovićevih izjavah sredi marca temu prepovedal delovanje v nogometu za pol leta.