9:17, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Ptujska tržnica: Revizijska komisija odobrila razpis za prenovo

|

Državna revizijska komisija je pritrdila že nekaj časa objavljenemu javnemu razpisu Mestne občine Ptuj, s katero ta išče izvajalca gradbenih del za prenovo mestne tržnice, so sporočili iz občine in dodali, da so s tem izpolnjeni pogoji za nadaljevanje projekta. Večkrat preloženo odpiranje ponudb je tako predvideno za 19. april.

Opitima voznikoma na Tržaški v Mariboru zasegli vozili

Včeraj so mariborski policisti na Tržaški cesti obravnavali dva voznika, ki sta zaradi vrste prekrškov ostala brez avtomobila. Okoli 11h so ustavili 45-letnika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, nepripet in opit. Kmalu po polnoči pa še 29-letnika, prav tako brez dovoljenja in pod vplivom alkohola. Obema so zasegli avto.

Predstavljamo kandidate za rektorja Univerze v Mariboru

|||

Letos spremljamo predčasne volitve rektorja Univerze v Mariboru. Prvi krog je razpisan 5. junija. Vse štiri, med katerimi bodo izbirali volilci in volilke, smo pozvali naj javnost seznanijo s ključnimi točkami svojega programa. Odzvali so se le trije, ki jih predstavljamo po abecednem vrstnem redu.

V Staršah odprli novo zobozdravstveno ambulanto

||

Občanom in občankam Starš ne bo treba več iskati zobozdravnikov izven lokalne skupnosti. Dočakali so otvoritev nove zobozdravstvene ambulante Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor v svoji neposredni bližini. Župan Občine Starše Bojan Kibriš je ob tej priložnosti občane pozval, naj izkoristijo to priložnost.

V MARIBORU SI: Humanitarci v Mariboru (11.4.2018)

Revščina v Podravju je in nič ne kaže, da bi bilo ljudi potrebnih pomoči manj, je glavno sporočilo predstavnikov humanitarnih organizacij, ki so v oddaji V Mariboru si govorili o socialni stiski na mariborskem območju.

Občinski informator 845 (11.4.2018)

V Občinskem informatorju 845: – Simon Štrancar ni več direktor mariborske mestne uprave – Z modrimi baloni v Mariboru opomnili na avtizem – Policija svetuje: pripravite se na pričetek motoristične sezone