9:20, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Mladi Mariborčani županu očitajo ignoranco, a Fištravec je pisno odgovoril

||

Z javnim apelom “Župan ali nas slišite?” so predstavniki Mestnega Mladinskega sveta Maribor (MMSM) županu Andreju Fištravcu očitali popolno ignoranco in neuresničevanje ukrepov za mlade, ki jih je podpisal. Kot najbolj perečo temo so (ponovno) izpostavili stanovanjsko problematiko. Fištravec odgovarja: “Mestna občina Maribor je mladim prijazna občina!” Bo ostala?

Občinski informator 850 (24.4.2018)

V Občinskem informatorju 850: Na mariborski Lent se vrača oder na Dravi  Mladi iskali službe na 5. Karierni tržnici Marcos Tavares vzgaja nogometni DNK  Pomladni dan športa v Rušah 

VIDEO: Soki in Gašper z donacijo osrečila mariborski Center Naprej

Marko Soršak – Soki še vedno vztraja s svojim dobrodelnim projektom 20 za 20. Med tem ko osnovnim šolam podarja nova glasbila, se je tokrat lotil drugačne različice. Gašper iz Celja (mu) je podaril bobne in skupaj sta osrečila uporabnike mariborskega Centra Naprej, namenjenega dolgotrajni rehabilitaciji oseb s pridobljenimi možganskimi poškodbami. Več v videu.

VIDEO: Pomladni dan športa v Rušah

S pomladnim dnevom športa se je uradno pričela sezona rekreativnih aktivnosti na prostem v Športnem parku Ruše. Tam so praznovali prvo obletnico in ob tej priložnosti širši javnosti ponudili 14 vrst športov. Kakšen je bil rekreativni dan za vse generacije, preverite v videu.

VIDEO: Z akademijo Marcosa Tavaresa do nove generacije nogometašev

Bodoči nogometni asi odslej rastejo tudi skozi DNK športno akademijo kapetana NK Maribora, Marcosa Tavaresa. Skozi kombinacijo brazilskih in evropskih metod svoje znanje in izkušnje skupaj z izbrano ekipo trenerjev in pomočnikov prenaša(jo) na otroke, športne navdušence mariborskih in okoliških nogometnih klubov. Preverite v videu.