7:16, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Kangler se bo boril za malega človeka

||

Kandidaturo za državnozborske volitve sta na Upravni enoti Maribor danes oddala Franc Kangler in Željko Vogrin,  ki bosta kandidirala za poslanca pod okriljem stranke Združena desnica. 

V MARIBORU SI: O podjetju Nigrad (2.5.2018)

V tokratni oddaji “V Mariboru si” smo pod drobnogled vzeli delovna področja v podjetju Nigrad. Dobili smo odgovore, kakšna je bila minula zimska služba, kako je s semaforji v Mariboru, v kakšnem stanju je kanalizacijski sistem, kaj plačamo na položnici Nigrada.

V svetu odraslih 22. oddaja (23.4.2018)

Tokrat V svetu odraslih o Lampiončkih 2018, spregovorili smo tudi o projektu PO MOČ v okviru Tedna dobrega počutja, o velikem tekmovanju v Mariboru v video igricah, bili pa smo tudi na Kariernem sejmu na Univerzi v Mariboru.

VIDEO iz zakulisja Evrosonga: Leo Sirk oblekli trije Mariborčani

Gregor Grosman in Denis Živčeč, novinarja časnika Večer, sta ob postojankah na poti do Lizbone izbrala presenečenja za Leo Sirk, letošnjo slovensko predstavnico na tekmovanju za pesem Evrovizije. Tako sta jo tudi oblekla. Kaj (vse) sta izbrala in kdo je tretji Mariborčan, ki je poskrbel za obleko Leinega uradnega nastopa (10. maja), izveste v videu […]

VIDEO: Vijoličasti premagali Rudar, sedaj so na vrhu lestvice

|

Mariborčani so so med drugim zaigrali brez kaznovanega Saše Ivkovića in poškodovanega Jana Mlakarja, a se to na igrišču ni preveč poznalo. V Velenju so z dvema zadetkoma Marcosa Tavaresa in zadetkom Luke Zahoviča prišli do pričakovane zmage.