7:17, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

VIDEO: Blagoslov gasilcem na Florjanovo nedeljo

Včeraj je bila Florjanova nedelja, Sveti Florjan pa je zavetnik gasilcev in gasilk. Ob tej priložnosti so se mi priporočali, naj jih varuje. Tradicionalno so se svete maše na Florjanovo udeležili tudi člani vseh treh prostovoljnih gasilskih društev v Občini Ruše. Njih, njihova vozila in opremo je blagoslovil Robert Senčar, vodja Župnije Ruše. Več v […]

“Dekle, ki je ljubilo zvezdo”, premiera v Hramu kulture

Na podlagi medgeneracijskega in strokovnega sodelovanja, je nastal drugi muzikal, učencev in učiteljev ter mentorjev OŠ Gustava Šiliha Maribor. Tokrat so pripravili, odigrali, odpeli in odplesali predstavo Dekle, ki je ljubilo zvezdo.

Mariborska Ekonomska fakulteta pridobila mednarodno akreditacijo

|

Ekonomsko-poslovna fakulteta Univerze v Mariboru je prejela prestižno mednarodno akreditacijo AACSB, ki jo podeljuje največje ameriško združenje poslovnih šol AACSB International—The Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB), sinonim za najvišji standard kakovosti v poslovnem izobraževanju že vse od leta 1916 dalje.

VIDEO: Ljubezen do kolesarjenja mu je v Mariboru zagotovila kruh

Kot bivši tekmovalec v olimpijskem krosu, Luka Rakuša sedaj z lahkoto svoje znanje koristi tako, da v svoji trgovini v Mariboru pomaga strankam z dobrimi nasveti. Pravi, da mu nekdanja profesionalna pot prinaša veliko prednosti na poslovni za kvalitetno opravljanje storitev v prodaji in servisu.

Občinski informator 855 (4.5.2018)

V Občinskem informatorju 855: – Kangler z Združeno desnico napoveduje boj za malega človeka – Tonin ob predstavitvi kandidatov v Mariboru: „NSi misli resno!“ – Po ruških pomnikih dneva OF – Poklon borcev v Logu 

Kolesarski izlet na Pekrsko Gorco

|

V nedeljo 13. maja, bo iz pred nakupovalnega centra organiziran 16 kilometrski kolesarski izlet. Zbiranje kolesarjev se prične ob 9. uri.