3:23, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Ali je Maribor še vedno mladim prijazna občina?

|

Mariborska občina je prejšnji teden ostala brez naziva Mladim prijazna občina. Kot je danes pojasnil predsednik Mestnega mladinskega sveta Maribor Matic Matjašič, je inštitut, ki podeljuje certifikat, občini zamrznil certifikat, ker ta ni izvajala ukrepov za mlade, ki si jih je občina sama zastavila ob kandidiranju za naziv. Na to so se odzvali na mariborski občini. Pravijo, da […]

Policisti izsledili ilegalce

|

Iz Mariborske Policijske Uprave (PU) so sporočili, da so policisti pretekli vikend izsledili ilegalne migrante iz Afganistana.

VIDEO: Zlatko Zahovič OSTAJA športni direktor NK Maribora

|

Na današnji novinarski konferenci NK Maribora so predstavniki vodstva javnosti dali jasno in predvsem enotno sporočilo: stopili smo skupaj in nadaljujemo novim zmagam naproti. Tako so zaključili zgodbo o napovedanem odhodu Zlatka Zahoviča, ki neizpodbitno ostaja vijol’čni športni direktor.

Občinski informator 873 (15.6.2018)

Tokrat v Občinskem informatorju: – Najboljše inovacije podravske regije – Zaslužnim občanom Mute podelili priznanja – Bodo Ruše postale mesto sončni ur?

Vlomil v lokal in povzročil škodo za 5.000 evrov

|

Kot so sporočili iz Policijske uprave (PU) Maribor, je v nedeljo ponoči bilo skozi delno odprto okno s silo vlomljeno v lokal na Taboru v Mariboru. Vlomilec je po nestrokovni oceni povzročil za približno 5.000 evrov materialne škode.

NK Maribor naj bi danes zapečatil usodo Zahoviča

||

Kot so sporočili iz NK Maribor bodo danes v ljudskem vrtu pripravili novinarsko konferenco, na kateri bo vodstvo “kluba predstavilo aktualne klubske novice in prihodnje smernice delovanja kluba”. 

VIDEO: Ljubezen do sushija razlog za Njami sushi v Mariboru

Kar nekaj let je od tega, ko je Grega Jagodnik začel s pripravo sušijev in ponudil dostavo le teh po Mariboru in okolici. Pred kratkim pa je odprl lokal Njami sushi na Cafovi ulici 5. Sushi je najprej delalza prijatelje in rojstnodnevne zabave. Po klasični japonski sushi šoli so kakovosten in avtentičen sushi meni uspeli […]