3:21, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Letalska obramba pred točo pokriva 71 občin

||

V Letalskem centru Maribor so zelo kritični do letošnjega poteka izbire izvajalca za letalsko obrambo pred točo v severovzhodni Sloveniji in upajo, da se bo to v prihodnje uredilo na daljši rok. Od 22. junija so sicer že v pripravljenosti za obrambo pred točo, a k sreči jim zaenkrat še ni bilo treba posredovati. Po […]

VIDEO: S sončnim vzhodom na Mariborskem Pohorju 2.500 donacije UP-orniku

Se spomnite evforije, ko je stotine Mariborčanov in prebivalcev okoliških krajev s pohodom na Pohorje dočakalo sončni vzhod prvega poletnega dne? Ta podvig, ki ga je v srčno zgodbo spremenila Martina Rauter, je imel tudi dobrodelni namen. Zapečatili so ga s predajo donacije Borisu Krabonji, ustanovitelju humanitarnega društva UP-ornik. Preverite v videu.

Jutri bodo zaradi ognjemeta zaprte ceste

Ob zaključku letošnje, 26. Festivala Lent, bodo tudi tokrat vse oči usmerjene v nebo, saj bomo lahko ponovno uživali v ognjemetu. Za pripravo ognjemetnega spektakla pa bodo zaprte poti ob Dravi in čez njo.

VIDEO: Jakov Fak prvič obiskal Festival Lent

Na odru Triglav je tokrat v sklopu Triglavovega dneva junakov obiskovalce pozdravil biatlonski šampion in olimpijski podprvak Jakov Fak. Kaj nam je zaupal v mestnem parku si poglejte v videu.

Voznik umrl na kraju nesreče

Malo pred 21h so policisti bili obveščeni o prometni nesreči s smrtnim izidom v Kidričevem. V kateri je na kraju nesreče umrl 67-letni voznik.