1:18, ponedeljek, 30.09.2024
Maribor

Kandidat za župana Maribora tudi Aleksander Kamenik

|

Aleksander Kamenik, znan kontroverzni Mariborčan je v nedeljo zvečer v Hotelu City ustanovil Stranko Aleksandra Kamenika s katero se podaja na letošnje lokalne volitve in na kateri se bo potegoval za županski stolček. 

NA VRTU: Skutne kepice “knedli” s slivami

||

Čeprav obožujemo cmoke, si jih marsikdo ne privošči prav pogosto. Predvsem krompirjevih, ki zahtevajo daljšo pripravo. Zdaj je še obilica sliv, zato imam za vas idejo. Obljubim, da bodo slastne, rahle kepice pripravljene v manj kot pol ure in se ne bodo razkuhale. Zaupala vam bom recept, ki vedno uspe. Pa dober tek!

Reška policija pridržala 17 navijačev Maribora

Zaradi alkoholiziranosti, uporabe pirotehničnih sredstev ter kaljenja reda in miru je reška policija po sobotni prijateljski tekmi med Rijeko in Mariborom pridržala 30 oseb, med katerimi je bilo 17 slovenskih navijačev. Vse pridržane navijače so ovadili sodniku za prekrške, so danes potrdili na policiji na Reki.

Koncert Massima Savića prestavljen

Koncert Massima Savića, ki bi moral biti jutri v Slovenskem narodnem gledališču (SNG) Maribor, je prestavljen na 12. oktober 2018, so sporočili organizatorji.