23:21, nedelja, 29.09.2024
Maribor

VIDEO: Franc Kangler odprl volilno pisarno na Gosposki

Danes je na Gosposki ulici 5 volilno pisarno odprl Franc Kangler, eden izmed 18 kandidatov, ki kandidira s podporo stranke NLS, SDS in SLS. Pravi, da bo za občanke in občane v njej prisoten vsak dan ob popoldanskih urah.

V Ljudskem vrtu začetek urejanja prostorov na severu in jugu

V Mariboru so danes podpisali pogodbo o ureditvi prostorov pod tribunama sever in jug, ki so že vrsto let prazni. Gradbena dela se bodo v tem delu začela v prihodnjih dneh. Še vedno pa ni znano, kdaj se bo začela obnova stare, zahodne tribune, ki je najbolj nujna. Na občini namreč še vedno čakajo na gradbeno dovoljenje […]

Od danes popolna zapora železnice od Pesnice do Avstrije

Zaradi del bodo danes za predvidoma mesec in pol zaprli železniško progo od Pesnice do avstrijske meje. V okviru nadgradnje 15,5-kilometrske proge bodo postopoma zgradili dodatne perone na železniških postajah v Pesnici in Šentilju, uredili več križanj cest z železnico ter zgradili nove povezovalne ceste.

V svetu odraslih 4/2018-2019 (22.10.2018)

V tokratni oddaji smo gostili Mariborsko vinsko kraljico Ano Protner, spregovorili o vinogradništvu in Festivalu vin v Osrednjih goricah, ki ga prieja mlado društvo Vincar in gostili znanega Mariborčana in reli motorista Simona Marčiča.