19:26, nedelja, 29.09.2024
Maribor

VIDEO: Fištravec trdi, da je občina v dobri kondiciji

“Občina je v dobri kondiciji,” je ob današnji primopredaji poslov novoizvoljenemu županu Mestne občine Maribor, Saši Arsenoviču, dejal trenutni župan Andrej Fištravec. Arsenovič sicer te trditve ni moral potrditi, je pa dejal, da kaže dobro.

Do zmage tudi Žan Kranjec

Žan Kranjec je zmagal na veleslalomu za svetovni pokal alpskih smučarjev v avstrijskem Saalbachu. To je njegov največji uspeh v karieri. Pred tem je bil najvišje tretji lani na veleslalomu v Alta Badii.

Policisti znova z akcijo “Bodi zvezda – ne meči petard”

Mariborski policisti so že začeli aktivnosti za čim manj škodljivo uporabo pirotehničnih sredstev v prihajajočem prazničnem obdobju. Kot je danes povedal vodja oddelka za splošne policijske naloge na Policijski upravi Maribor Darko Lamot, želijo, da bi prazniki minili s čim manj pokanja, predvsem pa brez telesnih poškodb in vznemirjanja živali.

V svetu odraslih 8/2018-2019 (17.12.2018)

V tokratni praznični oddaji V svetu odraslih smo govorili o Cafoodfestu, ki ga prirejajo na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Maribor, o tem kako uspešno leto je bilo za Študentsko organizacijo Univerze v Mariboru in o dobrodelni Božični delavnici za Belo deželo, ki jo prirejajo člani Kluba mariborskih študentov (KMŠ).