19:25, nedelja, 29.09.2024
Maribor

VIDEO: Nasveti za popraznično regeneracijo telesa

Če priznamo ali ne, v zadnjih dneh minulega leta smo z uživanjem preveč dobrot pa tudi alkohola preobremenili svoje telo. Kako se vrniti v delovni ritem? Kako razbremeniti telo? Za vas smo poiskali nasvete.

Občinski informator 951 (7.1.2019)

Tokrat v občinskem informatorju: – Ministri stranke SMC na srečanju z novim županom MO Maribor – 76. obletnica poslednjega boja Pohorskega bataljona na Osankarici – 75. obletnica Zidanškove brigade

Ta četrtek nočna smuka vse do Snežnega stadiona

|

Na Mariborskem Pohorju bo ta četrtek, 10. januarja, v času nočne smuke prvič v letošnji zimski sezoni možno smučati vse do doline po Snežnem stadionu. “Tako bo tega dne na nočni smuki, ki jo bomo vsem smučarjem ponudili po promocijski ceni, ob sedežnici Sleme in trakovih Bejbika 1 in 2 začela obratovati še sedežnica Poštela,” […]

Dialog 11/2018-2019: Tone Vogrinec (7.1.2019)

Tokrat smo gostili enega najpomembnejših in obenem najvplivnejših ljudi v zgodovini slovenskega alpskega smučanja, Toneta Vogrinca. Spregovorila sva o njegovi karieri, o tem kaj počne zdaj, ko je v “penziji” in o njegovem zasebnem življenju.

Organizatorji optimistični glede Zlate lisice

Organizatorji tradicionalnega tekmovanja svetovnega pokala v alpskem smučanju na mariborskem Pohorju upajo, da letos ne bodo potrebovali rezervnega načrta in da bosta tekmi v veleslalomu in slalomu za 55. Zlato lisico 1. in 2. februarja, kot je bilo načrtovano. Snežni topovi hrumijo in iz dneva v dan se nabirajo centimetri snežne podlage.