15:21, nedelja, 29.09.2024
Maribor

VIDEO: Kaj je dobro vedeti pred izbiro študija?

|

V petek, 15. in soboto, 16. februarja 2019 bodo na Univerzi v Mariboru in njenih članicah potekali Informativni dnevi. Na ta način želijo bodočim brucem ob tej pomembni življenjski odločitvi ponuditi čim več koristnih informacij, da se bodo lahko čim bolje odločili o svoji nadaljnji karierni in študijski poti.

Vodja mariborskih kriminalistov zaradi prekrška ob položaj?

Po razkritju afere o vožnji vodje mariborskih kriminalistov pod vplivom alkohola je generalna direktorica policije Tatjana Bobnar opravila razgovor z direktorjem Policijske uprave (PU) Maribor Danijelom Lorbkom. Iz policije še sporočajo, da bodo v kratkem na mariborski upravi izvedli “potrebne organizacijske in kadrovske spremembe”

Starši otrok Vrtca Ptuj s peticijo proti zvišanju cene vrtca

|

Kot smo že poročali, so se s 1. februarjem dvignile cene mesečne oskrbnine za otroke v Mestni občini Ptuj. Razlog so med drugim tudi povišane plače uslužbencev v javnem sektorju. S sedanjo ceno v Vrtcu Ptuj namreč ne zberejo dovolj denarja za normalno poslovanje, kar je še dodatni razlog za povišanje mesečne oskrbnine. Da je Vrtec […]

Košarkarski klub Ptuj prejemnik nagrade za največji napredek v delu z mladimi

||

Košarkarski klub Ptuj je prejemnik nagrade Košarkarske zveze Slovenije za največji napredek v delu z mladimi. V preteklem koledarskem letu so odigrali 75 uradnih tekem, ter številne prijateljske tekme, s čimer omogočajo članom kaj največ igranja. Prepoznali so, da mladi veliko raje igrajo tekme, kot pa trenirajo. 

Na Ptuju s predstavniki DRSI o obnovi Ormoške ceste

|||

Ptujska županja Nuška Gajšek se je včeraj na mestni občini na temo prihodnje cestne ureditve na območju Ormoške ceste in Spuhlje sestala s predstavnikom direkcije za infrastrukturo Tomažem Willenpartom in predstavniki civilne iniciative za južno obvoznico, ki že dalj časa opozarja na neznosne razmere ob sedanji cesti.

VIDEO: Bodo tribune “pune” ali “püne”?

Matjaž Šalamun Šalca in Gorazd Žilavec nadaljujeta s serijo zabavnih videoposnetkov na temo štajersko – prekmurskega derbija. Bodo 23. februarja tribune “pune” ali “püne”.