11:16, nedelja, 29.09.2024
Maribor

Mariborsko Pohorje okupirali ekstremni kolesarji

|

Otvoritev serije evropskega pokala v spustu z gorskimi kolesi, bo tudi letos potekala na mariborskem Pohorju. Pravzaprav se je otvoritev začela že danes, ko so kolesarji iz vsega sveta ob 10.00 uri najprej peš opravili ogled proge, nato pa ob 12.00 uri začeli s prostim treningom.

FOTO in VIDEO: V vrtcu Pekre oporečna voda. Arsenovič napoveduje resne ukrepe

|||||

Potem, ko že dalj časa v vrtcu v Pekre opozarjajo na številne nepravilnosti novozgrajenega vrtca in se soočajo posledično s težavami v novo zgrajenem objektu, so pretekli teden  ugotovili, da je zaradi namestitve novega, barvanega bojlerja oporečna voda, s katero bi se otroci ob uživanju lahko zastrupili. Na dogajanje se je danes odzvalo tudi vodstvo Mestne […]

NK Maribor o odhodu Darka Milaniča: “Poskus destabilizacije z lažmi”

Trener Maribora Darko Milanič naj bi poleti zapustil tabor vijoličastih in se spet podal v tujino, danes piše nogomania.com. Če ne bo nepredvidenih sprememb, bo Milanič prevzel Slovan iz Bratislave. Na poročanje so se odzvali pri Mariboru in novico o Milaničevem odhodu označili za laž.

Darko Milanič zapušča mariborsko klop?

|

Trener Maribora Darko Milanič naj bi poleti zapustil tabor vijoličastih in se spet podal v tujino, danes piše nogomania.com. Če ne bo nepredvidenih sprememb, bo Milanič prevzel Slovan iz Bratislave.

VIDEO: Report 26/2018-2019 (16.4.2019)

|

Oddajo smo začeli z Oktetom Pesnica, ki deluje že dobrih 30 let in pa z zelo inovativnim podjetjem Soven iz Selnice ob Dravi. Za konec smo dodali še manjši nasvet, kako podaljšan velikonočni vikend izkoristite v Kungoti s “Pleh muziko”

Na današnji veliki petek se kristjani spominjajo Jezusove smrti na križu

Na današnji veliki petek med praznikom velike noči se kristjani spominjajo Jezusove smrti na križu. To je za vernike dan strogega posta in edini dan, ko v Katoliški cerkvi ni maše. Bodo pa po cerkvah potekala bogoslužja velikega petka. Za ta dan je značilna tudi molitev križevega pota, v rimskem Koloseju ga bo zvečer vodil […]