5:19, nedelja, 29.09.2024
Maribor

Ptujski mestni svet podprl obnovo Ormoške ceste

|||

Ptujski mestni svetniki so včeraj nadaljevali pred mesecem dni prekinjeno izredno sejo, na kateri so razpravljali o predlagani državni obnovi vse bolj obremenjene Ormoške ceste. Obnovo so podprli, ob tem pa na ministrstvo za infrastrukturo naslovili več dodatnih zahtev lokalnega prebivalstva in tamkajšnje civilne iniciative.

VIDEO: NK Duplek izgubil na domači zelenici

|

Nogometni klub Duplek  je na domači zelenici gostil igralce Nogometnega kluba Rače. Kljub dobro odigrani igri pa so domačini morali priznati poraz po zmagovitem golu nasprotnika.  Tekma se je končala z 1:2, kar pa ni vplivalo na mesta na lestvici.

Pogrebno podjetje Maribor praznuje 150 let delovanja

|

Ob 150-letnici delovanja Pogrebnega podjetja Maribor in 140-letnici Pokopališča Pobrežje so danes na južnem delu pobreškega pokopališča pri Spomeniku miru pripravili slovesnost, na kateri je bila slavnostna govornica Vlasta Nussdorfer, svetovalka predsednika vlade in nekdanja varuhinja človekovih pravic. Ob tej priložnosti so ob spremstvu tujih veleposlanikov položili tudi vence v spomin na padle vojake, ki […]

VIDEO: Zdravniki UKC Maribor priskočili na pomoč zdravnikom mariborskega zdravstvenega doma

|

V UKC Maribor so danes sklicali novinarsko konferenco zaradi nezavidljive situacije v kateri so se znova znašli zdravniki splošne medicine (družinski zdravniki) Zdravstvenega doma Adolfa Drolca Maribor. Zaradi preobremenjenosti tamkajšnjih družinskih zdravnikov in posledično njihove nezmožnosti izvajanja še dodatnega dežurstva v UKC Maribor, bodo zdravniki UKC Maribor priskočili na pomoč in si razdelili dežurstva.

Občinski informator 1010 (27.5.2019)

Tokrat v občinskem informatorju: 1. Festival Ezl ek poskrbel za vikend presežkov 2. Občina Destrnik praznuje 21 let 3. 12. korakali za dobrodelnost

“Šestka” bo na športni vikend vozila brezplačno

Ta vikend, 1. in 2. junija bo v Mariboru potekal Športni vikend. V ta namen bodo mestni avtobusi na liniji 6 Vzpenjača vozili brezplačno, za prevoz z gondolo pa bo za vikend veljal 50-odstotni popust na vse cene dnevnih gondolskih vozovnic, sporoča Marprom.