5:40, petek, 27.09.2024
Maribor

VIDEO: Čarobni december na osrednjem prizorišču brez dodelane strategije

|

Letošnji Čarobni december na osrednjem prizorišču Trgu Leona Štuklja je sicer končno dobil program in vsebino, ki so ju danes predstavili na novinarski konferenci Mestne občine Maribor. Na njej pa so tudi priznali, da so se precej pozno lotili priprav. Kaj je strategija letošnjega Čarobnega decembra, pa naši ekipi niso znali odgovoriti.

Mariborski vodovod prejel nagrado za najboljše letno poročilo 2018

Javno podjetje Mariborski vodovod je na 20. jubilejnem ocenjevanju letnih poročil poslovnih subjektov v Sloveniji prejelo nagrado za najboljše letno poročilo za leto 2018 v kategoriji srednjih in malih podjetij. Od tisoč možnih točk je Mariborski vodovod prejel kar 911 točk.

Pohorska tržnica v Pivoli jutri vabi na “med in čaj”

|

Na Pohorski tržnici v Pivoli pri Botaničnem vrtu bo tudi jutri pestro. Člani Čebelarskega društva Alojz Greif Hoče prirejajo prireditev “med in čaj”.  Poleg rednih ponudnikov se bodo tokrat predstavili čebelarji in ponudniki čajev.

Ilka Štuhec, Luka Dončić in NK Maribor znova športne blagovne znamke leta

|||

Prvi dan 16. konference Sporto o marketingu in sponzorstvih v športu se je tradicionalno končal s podelitvijo nagrad za športno blagovno znamko leta. V Sloveniji so tako kot lani nagrade Sporto Brands 2019 prejeli alpska smučarka Ilka Štuhec, košarkarski zvezdnik Luka Dončić in NK Maribor, ki se je tega laskavega naslova veselil že osmič.

V svetu odraslih 7/2019-2020 (18.11.2019)

V tokratni oddaji V svetu odraslih smo govorili o uspešnosti programa Aktivium – aktivnega izobraževanja in usposabljanja mladih, ki ga je v tem letu skupaj z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti izvedel ŠOUM, govorili pa smo tudi o projektih, ki jih izvaja Svet stanovalcev Študentskih domov Univerze v Mariboru.