13:13, sobota, 28.09.2024
Maribor

Z različnimi aktivnostmi projekta “Naša Drava” bi radi obudili življenje na in ob reki

V okviru projekta “Naša Drava” več sodelujočih partnerjev razvija možnosti življenja in aktivnosti ob reki Dravi. Ta s svojimi potenciali ponuja nešteto možnosti za razvoj in nadgradnjo številnih aktivnosti na njej in ob njej. Danes so te možnosti predstavili Uroš Rozman, direktor Mariborske razvojne agencije, Mojca Metličar, strokovna vodja LAS Bogastvo podeželja, ki je eden […]

V Mariboru na voljo tudi treningi jiu jitsa

Maribor se s svojimi športniki in njihovimi dosežki lahko ponaša tudi kot športno mesto. Ponudba športnih klubov in šol, kjer lahko Mariborčani trenirajo, pa se je razširila še z novo šolo jiu jitsa. Na Šentiljski cesti so namreč odprli v Kinetiki 10th Planet Maribor, kjer lahko različne generacije trenirajo to borilno veščino.

Občina Hoče-Slivnica dobila nagrado za učinkovito vodenje

|

Občina Hoče-Slivnica je ponosna prejemnica mednarodnega standarda kakovosti ISO 9001:2015 – sistemi vodenja kakovosti. Certifikat je Občini Hoče-Slivnica podelil direktor področja ocenjevanja sistemov vodenja pri SIQ Miloš Seražin na proslavi ob občinskem prazniku.

Včeraj potrdili 203 okužbe z novim koronavirusom

V Sloveniji so včeraj ob 3391 testih potrdili 203 okužbe z novim koronavirusom, je vlada sporočila prek Twitterja. V torek je delež pozitivnih testov tako znašal 5,99 odstotka, v državi pa je bilo 1736 aktivnih primerov okužbe z novim koronavirusom.