7:18, petek, 27.09.2024
Maribor

Linija za starše: Kako podpremo sebe? Kako otroka?

Razvoj dogodkov v letošnjem letu je temeljito spremenil razmere, v katerih živimo. V veliki meri ostajamo zaprti med štirimi stenami in brez veliko možnosti umika drug pred drugim. V takih okoliščinah se mera stresa vedno poviša, ozračje lahko postane bolj napeto, krepijo se razdražljivost, občutljivost in konfliktnost.

Slovenska reprezentanca dokončno ostala brez Luke Dončića

|

Slovenska reprezentanca je dokončno ostala brez Luke Dončića v drugem ciklu kvalifikacij za evropsko prvenstvo leta 2022, so sporočili iz Košarkarske zveze Slovenije (KZS). Iz Združenih držav Amerike zaradi terminskih okvirjev lige NBA namreč ni dobil zelene luči in se konec naslednjega tedna že odpravlja v Dallas.

LPR in Divjak Mirnikova odločno proti prodaji Farmadenta

||

LPR – Lista za pravičnost in razvoj je na današnji novinarski konferenci izpostavila problematiko Farmadenta. Na sejo Mestnega sveta Mestne občine Maribor je namreč v ponedeljek, 23. novembra 2020, župan MOM Saša Arsenovič na dnevni red med drugim uvrstil točko za privatizacijo družbe Farmadent. V LPR pozivajo župana in svetnike MOM, da se predlagano gradivo […]