11:23, sobota, 28.09.2024
Maribor

FOTO: To so zmagovalci natečajev za »Naj ptujski pustni krof« in »Naj pustna krasitev«

Posebna nedeljska televizijska oddaja “Spoštujmo tradicijo, obujajmo spomine”, ki jo je bilo mogoče spremljati preko Facebook kanala Kurentovanje, na BK TV , Ptujski televiziji PeTV in na številnih drugih lokalnih televizijskih postajah, je gledalcem širom Slovenije ponudila enega od vrhuncev vsakoletnega Kurentovanja – Mednarodno karnevalsko povorko.

USPEH: Anže Lanišek na stopničkah!

Najboljši skakalec to zimo Norvežan Halvor Egner Granerud (150,5 točke) je bil v vodstvu po prvi seriji današnje tekme svetovnega pokala v Zakopanah, tudi na koncu je za nekaj točk premagal našega Laniška.

Od ponedeljka za nekaj dni dovoljeni treningi športnikov in rekreacija

Vlada je v četrtek sprejela odlok o sproščanju športnih dejavnosti. Treningi bodo od ponedeljka dovoljeni ne ne le nekaj več kot 1000, ampak skoraj 70.000 registriranim športnikom ter tudi rekreacija individualno ali v skupini desetih z ohranjanjem dveh metrov medsebojne razdalje.

Izgradnja vodovoda v Razvanju v polnem teku

Po tem, ko so v Razvanju več let čakali na potrebno izgradnjo vodovoda, so se konec lanskega leta po številnih zapletih stvari končno začele premikati. Predsednik Sveta KS Razvanje Drago Rečnik nikakor ni razumel dejstva, da se je leto dni porabilo za izbiro izvajalca. A vseeno zadovoljen, da so korak bližje, da bodo krajani končno […]