11:24, sobota, 28.09.2024
Maribor

Boxmark opremlja letalske sedeže družbe Fly Emirates

Večletni trud z vzpostavljanjem poslovnih stikov v Združenih arabskih emiratih se je podjetju Boxmark poplačal in pomeni izpolnitev strateških načrtov, da doslej pretežno avtomobilske posle selijo še na področje letalske industrije. Nedavno so namreč z družbo Fly Emirates sklenili dogovor za opremljanje letalskih sedežev z usnjenimi prevlekami.

V Petrinji dobrodelna tekma slovenskih in hrvaških nogometnih legend

Predsednik Evropske nogometne zveze (Uefa) Aleksander Čeferin in predsednik hrvaške zveze Davor Šuker sta po potresu 29. decembra 2020 z epicentrom blizu Petrinje začela pogovore o pomoči na območju, močno poškodovanem zaradi potresnih sunkov. Na njuno pobudo bo v Petrinji 13. marca dobrodelna tekma nogometnih legend Hrvaške in Slovenije.

VIDEO: Lepo je živeti, nova avtorska skladba Špele Pokeržnik in Tima Ribiča

“Glasba nama predstavlja navdihujočo svobodo in strast. Najini glasbeni poti sta bili zelo različni in prav to različnost sva na koncu uspela združiti v eno,” pravita Tim Ribič s svojim bogatim tenorskim tembrom in njegova Špela Pokeržnik z nežnim sopranom. Klasično in zabavno zvrst glasbe prepletata v povsem samosvojo in osvežujočo glasbeno izraznost.