11:27, sobota, 28.09.2024
Maribor

20 najvišjih plač v UKC Maribor

V UKC Maribor so v času epidemije izplačali 22,3 milijona evra covid dodatkov. Preverili smo tudi, katerih je 10 najbolj plačanih zdravnikov in 10 zdravstvenih delavcev. Neuradno smo izvedeli, da naj bi bilo med najboljše plačanimi le malo takšnih, ki delajo na covid oddelku. Imen najbolje plačanih ne želijo razkriti.

Huda prometna nesreča zaprla štajersko avtocesto, ena oseba umrla

Kot poroča Prometno-informacijski center za državne ceste je štajerska avtocesta zaprta zaradi prometne nesreče med priključkoma Dramlje in Celje vzhod proti Ljubljani. Promet je preusmerjen preko počivališča Zima. Nastal je zastoj, potovalni čas se podaljša za 5 – 10 minut.

V Mariboru konec za številne gostilne, v prodaji tudi zelo uspešne

Že pred koronavirusom za mnoge gostince niso bili lahki časi. Po tem, ko so bili primorani zapreti svoja vrata, so se nekateri znašli v ogromnih stiskah. Preverili smo, katere gostilne so trenutno v Mariboru naprodaj. Žal je med njimi veliko takšnih z več desetletno tradicijo. 

Župani 18 občin na delovnem sestanku v Mariboru

V letošnjem letu Skupna občinska uprava Maribor širi svoje delovanje: ob inšpektoratu, redarstvu in varstvu okolja se bodo občine povezovale tudi na področjih notranje revizije, civilne zaščite in urejanja prostora.