7:14, petek, 27.09.2024
Maribor

Zdravstveni minister Poklukar ponovno pozval k cepljenju

Minister za zdravje Janez Poklukar je ob obisku Rdečega križa Slovenije v Mariboru vse državljane znova zaprosil, da se udeležijo cepljenja proti covidu-19. Tudi zato, da bomo lahko še naprej izvajali programe letovanja otrok, programe za starostnike in vse ostale programe, ki jih omogoča omenjena humanitarna organizacija, je še dodal.

Bor: "Mogoče je prav, da sem na stara leta zdaj betežen, da nimam kaj za jest."

Borova življenjska zgodba je zgodba njegove družine. Zgodba, v kateri je dolga leta alkohol imel glavno vlogo. In ta je vplival na Bora, na njegovo ženo, na njegova otroka. Dolga leta po smrti žene in odhodu otrok jo je Bor zaupal v projektu Vida prostovoljcem Humanitarčka, ki so mu na njegova stara leta priskočili na […]

Kriminalisti pod drobnogled vzeli grožnje poslancem Državnega zbora

|

Z ljubljanske policijske uprave, kjer so v tem in preteklem tednu obravnavali več ponižujočih ravnanj in groženj, ki so jih bili deležni poslanci Državnega zbora, so sporočili, da je primere v obravnavo prevzela kriminalistična policija. Policisti pa so okrepili tudi varovanje okolice DZ in njihovih zaposlenih.

VIDEO: Vijoličasti na poti v Armenijo

Nogometaši NK Maribor odpotujejo z mariborskega letališča v Armenijo, natančneje v mesto Erevan. Tam jih čaka povratni dvoboj prvega kroga kvalifikacij za UEFA Europa Conference League.