5:39, petek, 27.09.2024
Maribor

Znane podrobnosti tragične nesreče

Ob 11.32 so bili mariborski policisti obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti A5, med Pernico in Mariborom, pred razcepom Dragučova. Trčili sta dve vozili. Ena oseba je na kraju umrla.

V gramoznici utonil moški

Na območju gramoznice na območju PU Murska Sobota so danes pozno popoldne zagnali reševalno akcijo zaradi informacije o osebi, ki je domnevno skočila v vodo, na plano pa ni prišla.

Zaradi spremembe odloka vlade bodo PCT pogoje preverjali tudi na Letnem odru Ruše

Včeraj smo poročali, da so organizatorji napovedali, da na Letnem odru Ruše ne bodo preverjali PCT pogojev, županja Ruš pa je tej odločitvi nasprotovala. Gorazd Ladinek, direktor Cezama, nam je povedal, da ne želijo biti diskriminatorni ter, da so zato sprejeli odločitev, da ne bodo preverjali PCT pogojev na festivalu. A dan kasneje sprememba, pogoje […]

Maribor po derbiju ob več tisoč evrov

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Boštjan Jeglič je imel po 3. krogu Prve lige Telemach kar nekaj dela, predvsem zaradi derbija med Olimpijo in Mariborom, ki ga je s 3:1 dobila prva. Maribor je dobil 4950 evrov kazni, Olimpija pa 3000.

Neznanec ukradel vodna skuterja

Iz PU Celje so sporočili, da je Lembergu pri Šmarju je neznani storilec preko noči iz prikolice odtujil vodna skuterja.

Skoraj petina v karanteni tudi okuženih

Podatki, ki jih je objavil Nacionalni inštitut za javno zdravje, kažejo, da je v drugi polovici junija in v juliju en potrjeno okuženi z novim koronavirusom imel en visoko tvegani stik, večina jih je bila iz skupnega gospodinjstva. Pri 19 odstotkih tistih, ki so zaradi visoko tveganega stika pristali v karanteni, so nato tudi potrdili […]