1:27, sobota, 28.09.2024
Maribor

Stroka opozarja, ljudje pa imajo deljeno mnenje o lockdownu

|

Glede na to, da je Logarjeva že pred začetkom jesenskih počitnic predlagala, da bi ljudje med počitnicami omejili druženje, in da Vlada RS vse pogosteje omenja, da se bo zaradi vse višjih številk okužb s covidom najverjetneje novembra uvedlo popolno zaprtje (lockdown), nas je zanimalo, ali bodo naši bralci upoštevali predlog Logarjeve.

Gajser izjemen v Pietramurati, v SP le še eno točko za vodilnim

Slovenski motokrosist Tim Gajser je na dirki za VN Gardskega jezera v Pietramurati osvojil drugo mesto, potem ko je bil četrti v prvi vožnji in najhitrejši v drugi. Zmagal je Švicar Jeremy Seewer. V seštevku SP pa je zdaj branilec naslova drugi z le eno točko zaostanka za Francozom Romainom Febvrejem.

Na tradicionalnem španskem teku pred biki umrl 55-letnik

Na vzhodu Španije so ponovno priredili tek pred biki, ki pa se je končal tragično. Eden od bikov je namreč najprej z rogom zabodel 55-letnega moškega v nogo, nato pa mu povzročil še hude poškodbe glave. Moški je umrl.

FOTO: Takšne so naše buče za noč čarovnic, kakšne pa so vaše?

Zadnja leta noč čarovnic ni le ameriški običaj, vse boj se praznuje že tudi v Evropi, nič ne zaostaja niti Slovenija. Simboli, okraski in običaji, ki so značilni za ta praznik in so večinoma povezani z nadnaravnimi bitji in okultnimi silami, so pravzaprav poganskega izvora.

Sanjski moški zdaj javno komentiral še novo zvezo Mariborčanke

Poročali smo o tem, da sta Nina Radi in Ambrož Vahen očitno ljubezen našla na Kmetiji. Mariborčanka Nina Radi, je sicer spomladi ljubezen iskala v šovu Sanjski moški, kjer se je borila za srce Gregorja Čeglaja, ki te dni dviguje prah z nepremišljenimi izjavami. Zdaj je za zurnal24.si komentiral tudi novo ljubezensko zvezo Mariborčanke. Nina […]