5:43, petek, 27.09.2024
Maribor

Minister Janez Poklukar podelil simbolično priznanje zaposlenim v zdravstvu in socialni negi

Minister za zdravje Janez Poklukar je danes, 18. 3, predal simbolično plaketo Svetovne zdravstvene organizacije vsem predstavnikom zdravstvenih in socialnih zavodov. Plaketa je izraz hvaležnosti vsem zaposlenim v zdravstvu in socialni negi, za opravljeno delo in vložen trud med pandemijo COVID-19 in tudi zahvala za predanost delu in zavezanost v naporih za izboljšanje zdravja in […]

Poklukar o premeščanju ukrajinskih bolnikov s Poljske

Minister za zdravje Janez Poklukar in poljski veleposlanik Krzysztof Olendzki sta danes v Ljubljani razpravljala o posledicah, ki jih ima vojna v Ukrajini na poljski zdravstveni sistem. Poklukar je napovedal, da bo Slovenija sprejela ukrajinske bolnike, dogovori potekajo tudi v smeri, da bi na Poljsko poslali posamezne zdravstvene delavce.

Po sto dneh smuke na Pohorju posezonske cene vozovnic

V aktualni zimski sezoni na Pohorju, ki so jo otvorili 10. decembra 2021, bodo to soboto zabeležili že 100. smučarski dan. Glede na še vedno dobre snežne razmere na Arehu pa računajo, da bo smuka na areških smučiščih na voljo tudi še v začetku aprila.

Moja zgodba: Mama 9-letnega dečka s številnimi diagnozami

V oddaji Moja zgodba je 17. marca o svojem otroku odkrito spregovorila Bernarda Golec. Kian ima številne diagnoze: avtizem, ADHD, gibalne motnje, težjo govorno motnjo, alergije, GERB, obsesivno-kompulzivno motnjo hranjenja, motnje delovanja ščitnice.