5:39, petek, 27.09.2024
Maribor

Hofer odpoklical izdelek

|

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek BIO veganski medaljoni (tofu medaljoni s špinačo, 320 gramov) dobavitelja Biolab S.r.l., in sicer zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Bacillus cereus.

VIDEO: Golob je dejal, da ima Maribor ogromno pokazati celotni Sloveniji

Predsednik vlade Robert Golob je ob današnjem delovnem obisku v Mariboru poudaril, da je edini pravilen razvoj Slovenije policentričen razvoj. V vzhodnem delu Slovenije po njegovi oceni manjka enakovredna prestolnica Ljubljani. Golob je dejal, da ima Maribor ogromno pokazati celotni Sloveniji, današnji obisk pa je tudi priznanje regiji.

Od srede na voljo novi boni

|

Digitalni bon ’22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčite za nakup računalniške opreme. Zanj ni potrebno zaprositi in ne prejmete ga v fizični obliki. Namen digitalnega bona je spodbujanje digitalne vključenosti.

Grožnje z bombami v Zagrebu po mnenju stroke oblika hibridnega vojskovanja

Zagrebška policija je v nedeljo prejela 11 obvestil o bombah v različnih trgovskih središčih. Vse grožnje so se izkazale za lažne, prišle pa so iz Rusije. Razlogi za takšne grožnje so lahko povsem banalni, lahko pa bi šlo tudi za hibridno obliko vojskovanja, po pisanju hrvaškega časnika Jutarnji list pravijo strokovnjaki za varnost.