9:34, petek, 27.09.2024
Maribor

Slovenija ima novega milijonarja

V najbolj priljubljeni slovenski igri je nocoj padel najbolj zaželen dobitek. 5 milijonov evrov bo osrečilo nekoga, ki je zmagovalno kombinacijo vplačal na www.loterija.si.

Odpoklican zamrznjen izdelek, naprodaj v več trgovinah

|

Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin je bila s strani podjetja Digit d.o.o., Komenda, obveščena o izvedbi odpoklica izdelka zamrznjene višnje zaradi ugotovljenih ostankov pesticidov (insekticidov) dimetoata in ometoata, ki lahko predstavljata tveganje za zdravje potrošnikov.

Čudovita novica: Napadeni mladoletnik čudežno okreval in je že z domačimi

Govorili smo z očetom napadenega mladoletnika Markom Mandirjem, dejal nam je, da se zadeva počasi umirja, šok družbe popušča in vse skupaj postaja samo statistika mladoletniškega nasilja. Sprašuje se: “V kakšni skupnosti hočemo živeti? Ali se geografski center Maribora znova getoizira?” Če so se v UKC Maribor pretekli vikend borili po dogodku borili za njegovo […]

Žreb določil: Slovenci v kvalifikacijah za EP s temi tekmeci

Slovenska nogometna reprezentanca bo v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo leta 2024 v Nemčiji igrala v skupini H, njene tekmice pa bodo reprezentance Danske, Finske, Kazahstana, Severne Irske in San Marina, je danes odločil žreb v Frankfurtu.