9:26, petek, 27.09.2024
Maribor

Zabeležen nov potresni sunek

Seizmografi državne mreže potresnih opazovalnic so ob 18.51 zabeležili šibek potresni sunek magnitude 1,2. Po prvih podatkih je bilo žarišče potresa devet kilometrov jugozahodno od Ljubljane, v bližini Brezovice.

Navodila UKC Maribor

Uporaba zaščitne maske je v UKC Maribor obvezna za vse. “Naročene paciente s povišano temperaturo in/ali znaki okužb dihal prosimo, da v prostore UKC Maribor ne vstopajo, temveč prej pokličejo v ambulanto/dejavnost, kjer so naročeni in upoštevajo njihova navodila,”so sporočili iz UKC Maribor.

Bruselj: Srbija naj spoštuje sankcije proti Rusiji

Srbija mora biti bolj usklajena z zunanjo politiko EU, tudi pri sankcijah proti Rusiji, uvedenih zaradi njene agresije na Ukrajino, je danes ob predstavitvi širitvenega poročila za Srbijo poudaril evropski komisar za širitev Oliver Varhelyi.

NK Maribor predstavil okrepitev: Prihaja mladi reprezentant Kosova

Med pripravami na derbi še ena kadrovska novica: naš novi član je mladi reprezentant Kosova, ki je pred tem igral tudi za mlajše selekcije Slovenije. Pogodbo do konca sezone 2023/24 je podpisal Altin Kryeziu, 20-letni zvezni igralec, ki se je pridružil moštvu na sredinem treningu.