5:42, petek, 27.09.2024
Maribor

Neznanec ukradel delovni stroj

|

Neznani storilec je v času od 8.12. 2022 od 16. ure do 9. 12. 2022 do 7. ure na gradbišču avtocestnega počivališča Polskava izvršil tatvino delovnega stroja, so sporočili iz PU Maribor.

FOTO: Maribor z okolico zajelo sneženje

Ponoči bodo padavine slabele, dež bo marsikje po nižinah prešel v sneg. Jutri bo povečini suho, možne so snežne plohe. Na Primorskem bo pihala burja, napoveduje Agencija za okolje RS.

V mestu razstrelili parkomat

|

Neznani storilec je 9. 12. 2022 okrog 21. ure na javnem parkirišču na Rakušovem trgu pristopil do parkomata, last javnega podjetja za mestni potniški promet Marprom.

Obilno deževje zajelo državo, to lahko pričakujete v naslednjih urah

Tudi danes zvečer, v noči na nedeljo in v nedeljo čez dan je zaradi obilnega deževja, ki je zajelo državo, pričakovati naraščanje in poplavljanje rek, so sporočili iz uprave za zaščito in reševanje. Največ težav pričakujejo na območju Kolpe, ki bo na nekaterih delih še poplavljala, in reke Krke. Veliko dela zaradi poplav pa imajo […]

ODLIČNO: Ana Bucik s hitro drugo vožnjo med najboljšimi

|

Marta Bassino je zmagovalka veleslaloma za svetovni pokal alpskih smučark v Sestriereju v Italiji. Italijanka je nadoknadila zaostanek sedmih stotink sekunde iz prve vožnje ter se zavihtela na vrh zmagovalnega odra. Slovenska predstavnica v finalu Ana Bucik je pridobila pet mest ter prve veleslalomske točke v tej sezoni osvojila s 13. mestom.