9:25, sobota, 28.09.2024
Maribor

FOTO: Snaga v nadzor zabojnikov, takšne so ugotovitve

Snaga Maribor je opravila svetovalni nadzor v Mestni občini Maribor. Pregledali so črne zabojnike v Kamniški, Kosarjevi Sadjarski, Strossmayerjevi ulici, Vilharjevi ulici in v Vinarski ulici. Skupno so pregledali 36 odjemnih mest.

V Ljudskem vrtu otrokom na zanimiv način predstavljena problematika sovražnega govora

V sklopu družbeno odgovorne kampanje Prve lige Telemach »Štej do 11«, je bila otrokom na njim prilagojen in zanimiv način predstavljena problematika sovražnega govora tako na igrišču kot izven njega. V novih VIP prostorih, pod tribuno Marcos Tavares v Ljudskem vrtu so se otroci na interaktiven način spoznali s problematiko, da se bodo znali v […]

Streljanje v zagrebškem nočnem klubu

“V znanem nočnem klubu v zagrebškem naselju Trešnjevka je v noči na soboto prišlo do pretepa, ki se je končal tragično,” navaja portal 24ur.com.

Obkrožen z družino umrl znan komik

|

V bolnišnici v Sydneyju je danes umrl avstralski komik in igralec Barry Humphries, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Humphries, ki je bil najbolj poznan pod alter egom Dame Edna Everage, je preminil okrožen z družino, je v izjavi za avstralske medije sporočil njegov publicist. Star je bil 89 let.