2:17, sobota, 28.09.2024
Maribor

Igralka se zaradi psihičnih težav umika iz tenisa

|

Teniška igralka Amanda Anisimova je sporočila, da se bo zaradi psihičnih težav za nedoločen čas umaknila od profesionalnega igranja tenisa. Kot je zapisala na Instagramu, se z omenjenimi težavami ter izgorelostjo ubada že ob poletja 2022.

Tretjina anketirancev meni, da je posegov politike v policijo manj

|

Politika med vlado Roberta Goloba manj vpliva na delo policije, kot je med vlado Janeza Janše, meni dobra tretjina sodelujočih v raziskavi Mediane, ki jo je objavilo Delo. Petina jih medtem ocenjuje, da politika trenutno več vpliva na delo policije. Premierjev poziv k ponovni proučitvi odločbe o odstrelu medvedov večina ocenjuje kot poseg v stroko.

Ranjene po dveh napadih v Srbiji večinoma uspešno oskrbeli

|

Srbska ministrica za zdravje Danica Grujičić je povedala, da so trije od 14 ranjenih v četrtkovem napadu pri Mladenovcu še v kritičnem stanju, enako velja za dečka in deklico, ki sta bila med sedmimi ranjenimi v strelskem napadu v osnovni šoli v Beogradu v sredo.

Na eni izmed OŠ v Mariboru prejeli skico dogajanja, ki spominja na tisto v Beogradu

|

V naše uredništvo smo prejeli pisma zaskrbljenih starš ene izmed osnovnih šol v Mestni občini Maribor, tam so namreč prejeli skico podobno tisti v Beogradu pred nekaj dnevi. Ne le strah, hkrati želijo več pozornosti nameniti tej tematiki, predvsem opozoriti starše, da govorijo s svojimi otroki in da se zavedajo problema, ki lahko ima grozljive […]