5:44, petek, 27.09.2024
Maribor

Specialci 56-letnika prijeli na balkonu, uporabili prisilna sredstva

Policisti so po skoraj desetih urah pogajanj odvzeli prostost oboroženemu moškemu, ki se je zjutraj zaprl v stanovanjsko hišo na Ptuju. Kot je povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, so 56-letnega moškega pripadniki specialne enote prijeli na balkonu hiše.

To so stroški Golobovih poti z letalom

|

Predsednik vlade vse svoje zasebne obveznosti plačuje sam, so sporočili iz njegovega kabineta. Očitki, ki so se pojavili v nekaterih medijih in v poslanskem vprašanju poslanke SDS Jelke Godec, ne držijo.

Janica Kostelić ponovno postala mamica

|

Janica Kostelić je drugič postala mama. Novico o tem, da je rodila drugega otroka, je za hrvaške medije potrdil njen brat Ivica Kostelić, ki pa več podrobnosti ni želel razkriti, poroča 24ur.com.

Direktorica Pogrebnega podjetja Maribor ponovno izvoljena za predsednico Združenja evropsko pomembnih pokopališč

Na letošnji generalni skupščini Združenja pomembnih pokopališč Evrope (ASCE), ki je potekala 21. septembra v Mantovi v Italiji, je bila direktorica Pogrebnega podjetja Maribor mag. Lidija Pliberšek ponovno izvoljena za predsednico združenja za štiriletno obdobje, 2023–2027. Tako Pogrebno podjetje Maribor iz Skupine JHMB ostaja na čelu prestižnega evropskega združenja vsaj še naslednja štiri leta.