5:37, petek, 27.09.2024
Maribor

VIDEO: O namestitvah v hotelu Veter spregovorila direktorica urada za oskrbo in integracijo migrantov. Svetniki želeli, da županja sklene sporazum

Na 10. seji Občinskega sveta Občine Ruše bi morali na dnevnem redu obravnavati tudi točko “Informacija v zvezi z nastanitvijo oseb iz Ukrajine, ki imajo v Sloveniji priznano začasno zaščito”. Gre za temo, ki je v preteklih dneh povzročila precej nelagodja med občani Ruš. Informacija je namreč številne zelo vznemirila. Več lahko preberete TUKAJ.

Napoved oddaje Na glas: Vse o letošnjem Kurentovanju

|

V oddaji Na glas, ki bo danes ob 20. uri na BK TV, bomo napovedali vrhunce letošnjega Kurentovanja, prav tako tudi, kaj se bo dogajalo v Karnevalski dvorani Campus Sava Ptuj, izvedeli več o vlogi kurenta, ki je že vrsto let osrednji lik ptujskega Kurentovanja.

Izjava ministrice dr. Emilije Stojmenove Duh ob napovedani interpelaciji

“Napovedano interpelacijo težko komentiram, ker še ni vložena. Na osnovi informacij, ki jih imam iz medijev, zagotavljam, da je bil nakup 13 tisoč računalnikov premišljen, načrtovan in transparenten ter izveden na osnovi zakona o digitalni vključenosti, manjši del prenosnikov pa na podlagi interventnega zakona,” navaja ministrica Emilija Stojmenova Duh.