7:16, petek, 27.09.2024
Maribor

Kek: Danska je vrhunska, a gremo po ugoden izid

Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri v Stuttgartu začela nastope na svojem drugem evropskem prvenstvu v zgodovini. Tokrat se bo za uvod pomerila z Dansko. Matjaž Kek je pred obračunom poudaril, da bodo poskusili priti do ugodnega izida proti izjemno kakovostnemu tekmecu.

V občini Sveti Andraž v Slovenskih goricah bogati program dogodkov

Občina Sveti Andraž v Slovenskih goricah se pripravlja na praznovanje dneva državnosti z bogatim programom dogodkov, ki se bodo odvijali med 22. in 24. junijem 2024. Praznovanje bo vključevalo tradicionalno kuhanje piščančje obare, simbiozo okusov ter prihod olimpijske bakle.

Čarobno čistilo za dom: Preprost recept za popolno čistočo

Ste kdaj pomislili, da bi lahko vaš dom sijal od čistoče brez uporabe dragih in kemikalij polnih čistil? Imamo popolno rešitev za vas! Predstavljamo vam čarobno čistilo, ki ga lahko enostavno pripravite doma. Gre za naravno, učinkovito in cenovno ugodno rešitev, ki bo vaš dom naredila bleščeče čist in svež.

FOTO: V Vuzenici z glasbo zakorakali v počitnice

|||

V soboto, 15. junija 2024, ob 16. uri se je v parku pri HUTA Terasa-bar odvila živahna prireditev “ZAKORAKAJMO Z GLASBO V POČITNICE,” ki sta jo organizirala PRK Harmonia in TIC Vuzenica. Glavni pokrovitelj dogodka je bila Občina Vuzenica, ki je podprla to veselo srečanje ob začetku poletnih počitnic.