5:43, petek, 27.09.2024
Maribor

Umrl znan hollywoodski igralec

Umrl je Benji Gregory, najbolj znan po svoji vlogi v televizijski seriji ALF, kjer je zaigral fantka po imenu Brian Tanner.

Odkrivamo razloge: Zakaj so ene tašče kot iz pekla, druge pa kot iz raja?

Marsikdo ima o taščah predsodke, da se preveč vtikajo v življenje svojih otrok in njihovih partnerjev. Pogosto slišimo, da težko sprejmejo sinove partnerke ali žene. V resnici pa je veliko tašč prijaznih, nasmejanih in cenijo sinovo izbiro pri ženskah ter snahe in zete na splošno. Zakaj pa so tiste, ki so stroge, pravzaprav takšne?

Šport Maribor predal »Karte za otroka« Zvezi prijateljev mladine Maribor

Včeraj je podjetje Šport Maribor iz Skupine JHMB v sklopu svoje družbeno odgovorne iniciative predalo prvi paket vstopnic za kopanje na Mariborskem otoku Zvezi prijateljev mladine Maribor. Vstopnice je v imenu podjetja predal pomočnik direktorja Tomi Prosnik, prejela jih je Mateja Koler, koordinatorica dejavnosti pri Zvezi prijateljev mladine Maribor.

V Dalmaciji zaradi ogrožanja gašenja požara priprli Slovenca

Hrvaška policija je zaradi ogrožanja gašenja požara na dalmatinskem otoku Murter priprla 48-letnega slovenskega državljana. Sumijo ga, da je minuli petek upravljal dron ravno nad območjem, kjer so pristojne službe gasile požar. Zaradi istega kaznivega dejanja je policija vložila kazensko ovadbo še proti enemu storilcu.